[display-team hide=”more” layout=”carousel” columns=”four” align=”center” social_view=”colored”]

A HUf-BAU franchise hálózat hazai tulajdonban lévő építőpontjai közel 20 helyen állnak az Ön rendelkezésére az ország különböző pontjain. Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi hálózataként várjuk mindazokat az egyéni vásárlókat, kivitelezőket, akik építkezéseiknél kiváló minőségre törekednek, korrekt árakra és segítőkész kiszolgálásra számítanak.

A hagyományos építőanyag kereskedéssekkel szemben a HUF-BAU franchise rendszer tagjai nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy értékesítői szakértelmükkel ne csak az eladás feladatára koncentráljanak, hanem arra is, hogy az ön anyagi lehetőségeinek figyelembe vételével, élethelyzetéhez és ízléséhez leginkább passzoló anyag kerüljön a megfelelő helyre. Valamennyi partnerünknél elsődleges cél, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös”otthon megteremtése a cél.
Ennek a partneri kapcsolatnak a része az is, hogy korunk energia válságai közepette felhívjuk vásárlóink figyelmét azokra a technológia lehetőségekre – energia takarékos termékekre, alternatív energia forrásokra-, amelyek hosszútávon hozzájárulnak az alacsony fenntartási-üzemeltetési költségekhez, környezetbarát életmódhoz.
A hálózat pontjainál vásárlók biztosak lehetnek abban is, hogy a maximális biztonság kiemelt szempont. Javasolt megoldásaink mindegyike a család tagjainak életvédelmét, az értékek maximális megóvását szolgálják.
Az országos hálózat területi fejlesztése mellett figyelmet fordítunk barkácsáruházaink fejlesztésére is. Az ország számos HUF-BAU értékesítési pontján várják Önöket vevőszolgálati kollégáink, akik a barkácsáruházaknál általánosan tapasztalt kiszolgáláshoz képest magasabb színvonalú, teljesebb műszaki és felhasználási útmutatót nyújtanak, megkönnyítve ezzel a szükséges termék kiválasztását.
Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, biztosíthatjuk arról, hogy ez az idő megtérül majd építési elképzeléseinek megvalósulásakor. Mert a jó választás már fél siker az építkezésben.
Szívesen látjuk Önt valamennyi építő pontunkon.

É pítkezik? Felújít? Barkácsol? – Velünk könnyebb, mint gondolná!

20 éves fennállásunk óta – munkatársaink minden szaktudásukkal és tapasztalatukkal azon tevékenykednek, hogy versenyképes árakon Ön korszerű, környezetkímélő és gazdaságos építőanyagokból valósítsa meg álmát: a békés családi otthont, a kényelmes nyaralót, a kikapcsolódást nyújtó kertet!
Értékesítőink szakértelmükkel nem csak az eladás feladatára koncentrálnak, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a megfelelő anyag kerüljön a megfelelő helyre. Elsődleges célunk – a megalakulás pillanatától mind a mai napig – hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem egy partnert lássanak bennünk, akivel egy otthon megteremtése a közös cél.

A
Huf-Bau csoport tagjaként fontosnak tartjuk, hogy az építkezés rögös útján végigkísérjük Önt, segítő kezet nyújtva mindig, amikor szüksége van rá. Hagyományos építőanyag kereskedéssekkel szemben értékesítőink szakértelmükkel nem csak az eladás feladatára koncentrálnak. Kollégáink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a megfelelő anyag kerüljön a megfelelő helyre. Elsődleges célunk – a megalakulás pillanatától mind a mai napig – hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem egy partnert lássanak a Bnf Kft. csapatában, akikkel egy otthon megteremtése a közös cél.Komplex szolgáltatási rendszerünk részeként:
  • Felkészült kollégáink szakmai tanácsadással, tervrajzok alapján történő anyagszükséglet számítással, árajánlat készítéssel állnak rendelkezésére
  • Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk!
  • Győrben és Csornán építészmérnök és lakberendező kollégáink látványterv készítéssel segítik láthatóvá tenni az elképzeléseit

A látványtervek elkészítése, a bemutató állványok, anyagok kihelyezése mellett törekszünk arra is, hogy megoldási javaslatainkat vásárlóink megelégedettségének érdekében élethelyzetének leginkább megfelelő környezetben mutassuk be. Ezért célunk, hogy folyamatosan fejlesszük bemutató részlegeinket.

Harmónia a hidegburkolásban – fürdőszoba szalonnal várjuk Önt a BNF Kft.-nél

Több száz négyzetméteres fürdőszoba szalonunk teszi igazán kézzel foghatóvá szín és formaválasztékunkat.
13 beépített boxunkban olasz -, spanyol -, cseh – és magyar gyártók fal és padlóburkolatait felburkolva is láthatja, pillanatok alatt megismerheti a legújabb hazai és nemzetközi trendeket.
Válasszon a legújabb design alapján kialakított német és spanyol csaptelepeink, fürdőszoba bútoraink és kiegészítőink közül. – hogy minden a legteljesebb harmóniában legyen.

Különleges minőségű fali- és padlóparketta az egyediségre vágyóknak – A Dream-Floor márkaképviselet a BNF Kft.-nél
Minőségi panelparkettánk utánozhatatlan meleg érzetet varázsol a lábak alá. Tegyen Ön is pár lépést és Márkakereskedőként szakmai tanácsadással, helyszíni felméréssel, látványterv készítéssel kollégáink és lakberendezőink segítenek megvalósítani fürdőszoba álmát.

Harmónia és biztonság – nyílászáró szalonunkkal várjuk Önt


Legyen háza ékessége a kiválasztott ajtó és ablak! Akár építkezésről, akár felújításról van szó kiváló alapanyagokból készülő termékeink közül Ön is megtalálhatja a lakás stílusához leginkább illő nyílászárót! Minden árfekvésben találhat magának kül- és beltéri ajtókat, fa- és műanyag nyílászárókat, tetőtéri ablakokat, garázskapukat és kiegészítőket. Az aktuális trend mellett megtalálható kifutó termékeinkhez pedig hihetetlen akciós árakon juthat hozzá!

A szalonunkban megtalálható termékeknél az esztétikum mellett hasonlóan fontos szempont a jó minőség, a jó szigetelés, a pontos beépítési lehetőség. Egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni, hiszen helyszíni felmérés alapján egyedi méretű nyílászáróját rövid határidővel elkészítjük és beépítjük!Harmónia a színek világában – vakolatcentrumunkkal a BNF Kft.-nél


Négy professzionális gépen, közel 500.000 színárnyalatból választhat – helyszíni keveréssel, házhozszállítással. Kül – és beltéri vékony színezővakolatok, homlokzatfestékek, díszlazúrok, magas kopás- és súrolás álló beltéri falfestékek, lakkok, zománcok, légáteresztő- és hőszigetelő rendszerek széles választékát kínáljuk.

K észen állunk

Internetes felületünkön, értékesítőink ügyfeleink rendelkezésére állnak és élethelyzetüknek megfelelő, teljes körű megoldásokat képesek nyújtani, a legmegfelelőbb termék javaslatot tudják tenni

Azonnal intézkedünk

Ügyfeleink problémáját, kérését a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk, a megoldási folyamatot beindítjuk.

Kérdések elébe vágunk

Nemcsak ügyfeleink konkrét kérdéseit válaszoljuk meg, hanem teljes körű élethelyzeteknek megfelelő általános tájékoztatást adunk.

Igényeket felismerjük

Az igények minél pontosabb megismerésére törekszünk. Nem csak a hagyományos, bevált, hanem vállaljuk az új, innovatív megoldások és termékek népszerűsítését is. Folyamatosan képezzük munkatársainkat.

Igényeket formálunk

Tájékoztatjuk ügyfeleinket az élethelyzetüket javító, látókörükben nem szereplő megoldásokról.

Ajánlatkérés
Legrövidebb időn belül válaszolunk, személyesen is várjuk hétfőtől szombatig 8-17 óráig is, de az alábbi elérhetőségeken is eléri munkatárainkat, akik szakszerű felvilágosítással szolgálnak.
Szolgáltatások
Komplex szolgáltatási rendszerünk részeként :

Felkészült kollégáink szakmai tanácsadással, tervrajzok alapján történő anyagszükséglet számítással, árajánlat készítéssel állnak rendelkezésére.

Lakberendező kollégáink látványterv készítéssel segítik láthatóvá tenni az elképzeléseit. Látványtervező programunk segítségével Ön garantáltan jól fog dönteni, hiszen kollégánk a szemei előtt valósághű képeket varázsolnak elképzeléseiből. A gondos és alapos tervezésnek köszönhetően harmóniát teremthet otthonában, csökkentheti a hulladék anyagokat és ezzel a felesleges költségektől is megkímélheti pénztárcáját
kollégáink felvonultatják a bemutató szalonunkban megtalálható termékeinket: csempéket, bordűröket, dekorelemeket, szanitereket és kiegészítők széles választékát.
egyeztetések után a méretarányos és szín azonos fürdőszoba tervet megnézheti és virtuálisan körbejárhatja – minden irányból.
az ellenőrzött összhatású, precíz fürdőszoba terveket igény szerint ki is nyomtatjuk, ez a terv akár a kivitelezés alapját is szolgálhatja.
A nálunk megvásárolt termékek házhozszállításáról gondoskodunk. Nagyobb tétel esetén a házhozszállítás költségeit átvállaljuk, így akár megspórólhatja a magas szállítási költségeket, az építőanyag ingyen kerülhet ki az építkezés helyszínére.

Szeretné megvásárolni a termékeket az éppen érvényben lévő akciós áron vagy éppen áremelés előtt, de nincs módja az építőanyag tárolására? Fizesse be a termékeket irodánkban, a tárolásról – az Ön által megadott szállítási időpontig – mi gondoskodunk.
házhozszállítás
tárolási szolgáltatás

Latest News