A Huf-Bau építőpontok


Az HUFBAU BNF a HUFBAU franchise hálózat tagja és kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a hálózat a jövőben is Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi társulása legyen. Széles beszállítói háttérnek köszönhetően egyedülálló termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja a HUFBAU BNF ügyfeleit.

Elsődleges célunk, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös”otthon megteremtése a cél.

Legyen szó egyéni vásárlókról vagy kivitelezőkről, a HUFBAU BNF építőpontok Győrben, Csornán, Mosonmagyaróváron és Szombathelyen is az Ön rendelkezésére állnak, ahol szaktanácsadóink garantálják  a kiváló minőséget, a korrekt árakat, a segítőkész kiszolgálást és a magas színvonalú szolgáltatásokat. Vevőszolgálatunk termékismertetőkkel, felhasználási javaslatokkal várja, kollégáink elvégzik az anyagszükséglet számításokat és segítenek az adott feladathoz legmegfelelőbb kivitelező megtalálásában. A gyors, rugalmas kiszolgálás érdekében folyamatosan fejlesztjük hálózatunkat, győri és csornai barkácsáruházunkat.

 

Már csak néhány kattintásnyira van álmai otthonától…

 

Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, biztosíthatjuk arról, hogy ez az idő megtérül majd építési elképzeléseinek megvalósulásakor. Szívesen látjuk Önt valamennyi építő pontunkon!


Tekintse meg szolgáltatásainkat!


Az Ön igénye alapján, személyes kapcsolattartó fogja (egy kézben) össze az építőanyagainak a beszerzését. 
3D látványterven mutatjuk meg Önnek, hogy a megálmodott fürdőszoba, milyen lesz a kivitelezés után. Így, Ön biztos lehet abban, hogy amit választott csempét, kádat, mosdót, az harmonikusan szolgálja az igényeit.Térkő, pihenőkert, szalonnasütő, stb. bemutatókertünkben könnyebben választhat ideális színeket, formákat, mintákat amelyek egyedivé varázsolják a lakókörnyezetüket.
Nyílászárók helyszíni felmérése és beépítése 
Legyen szó külső vagy belső terek, felületek színeiről. Ön közel 500.000 színárnyalatból választhat. 
Saját gépjárműveinkkel pontosan és precízen a helyszínre szállítjuk Önnek, a megvásárolt anyagokat. Igény szerint hatékony eszközeinkkel rakodjuk. Kérje egyedi, kedvező árainkat! Ha Ön kéri, akkor a megvásárolt anyagokat, termékeket díjtalanul tároljuk.
Ha Önnek kényelmesebb, akkor használhatja a bankkártyáját nálunk
Ajándékutalvány
Szakértő értékesítőink ingyenes, egyedi szaktanácsadást biztosítanak Önnek és kivitelezőjének. Így a legoptimálisabb építőanyagokat tudja kiválasztani.
Vázolja fel, mondja el mit szeretne építeni, felújítani, mi pedig pontosan kiszámoljuk az anyagszükségletet. Több lehetőséget is megmutatunk, hogy Ön a leginkább optimális megoldás mellett tudjon dönteni!
A költségvetés készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk az építőanyagok költséghatékonyságára, minőségére, környezettudatosságára