Gondolja át árnyékolási igényeit már a tetőtéri ablak megvásárlásakor

Ne feledkezzen meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő árnyékolók beszerzéséről már a tetőtéri ablak megvásárlásakor.

A VELUX árnyékolókkal könnyedén szabályozhatja, mennyi fény jusson a tetőtéri helyiségekbe, miközben kellemes lesz a hőmérséklet is. Az eredeti VELUX árnyékolók tökéletesen illeszkednek minden VELUX tetőtéri ablakra. Gondolja át szokásait, hogy az árnyékolók tökéletesen passzoljanak a napi rutinjához.

Reggeli készülődés

A hálószoba fényzáró rolója mellett a napsugarak biztosan nem ébresztik fel idő előtt legédesebb álmából. Ha inkább napfényre ébredne, érdemes sötétítő kampós rolettát választani, mely erősen sötétít ugyan, de mégis beszűrődik némi fény. Készülődéskor az érdeklődő szomszédságot harmonikarolóval vagy reluxával könnyen kizárhatja a fürdőszobából.

Aktivitás egész nap

A hatékony munkavégzéshez szükség van természetes fényre, az erősen tűző napsugarak igen zavaróak. A nappaliban és a konyhában jó szolgálatot tesz a római roló vagy a roletta, a nappaliban a sötétítő kampós roletta vagy a fényzáró roló. A hőség, és a szobák felmelegedése ellen külső hővédő rolót érdemes használni.

Nyugodt alvás

Az utcáról beszűrődő fény ellen a legjobb megoldás a fényzáró roló, hiszen ezzel a típussal teljes sötétséget teremthetünk a hálószobában. Felmerülhet annak igénye is, hogy beszűrődjön némi holdfény. Ilyen esetekben a sötétítő kampós roletta a jó megoldás.