Mindenhol jó, de legjobb otthon…

Az a gondolat ütötte fel a fejem: Hogy lehet úgy vásárolni egy kádat vagy mosdót, hogy nem láttam azt enteriőrbe rendezve? Mindenkinek neves írókat megszégyenítő fantáziája van és könnyedén elképzeli, hogyan is fog mutatni egy kád, egy mosdó leendő helyén? Hát szerintem nem, sőt még az enteriőr fotóknál is van jobb ötletem! Nézzük meg a Marmorin öntött márvány alapanyagú fürdőszobai termékeit elkészült fürdőszobákban, ígérem szemet gyönyörködtető látványban lesz része! Hiszen a Marmorin termékek is „otthon” érzik magukat legjobban, új környezetükben még gyönyörűbbé válnak, ezzel boldogságot és mosolyt csalva „gazdájuk” arcára. 

Elsőként megismerkedünk a Marmorin Febe álló mosdóval, mely önmagában - első pillantásra egy igazán robosztus, markáns mosdónak tűnik. Mi történik ezt követően? „Beköltözik” egy fürdőszobába párosul egy összhangban hozzáillő káddal, s további szaniterekkel majd pedig néhány kiegészítő kerül a fürdőszobába feltéve ezzel az i-re a pontot. Az eredmény pedig egy igazán elegáns, finom összhangú fürdőszoba.Következőként a Marmorin Perla mosdó kerül bemutatásra. Mit mondanék a környezetről? Érdekes… A képekre nézve egyből a modern stílus jut eszembe, majd jobban megfigyelve a fotókat számos vintázs „pontba” ütközöm. A fal burkolata abszolút modern, míg a csapok és a szekrények vintázs stílust tükröznek. Különleges, hogy mégis úgy érzem nagy összhang uralkodik a fürdőszobában. Ön mit gondol? S persze térjünk rá a mosdóra is melynek design jellege a fürdőszoba modern stílusát erősíti.

„Marmorin fürdőszoba” sorozatunk végéhez érve a Marmorin Alice termékcsaládot térképezhetjük fel. Mind a mosdók, mind a kádak különleges formavilága, lágy vonalvezetése megnyerte már a nagyközönséget, így az Alice termékcsalád nagy népszerűségnek örvend. Önnek is tetszik? Az Alice termékcsalád rendelkezik pultra ültethető, pultba süllyeszthető és falhoz álló mosdókkal valamint káddal is. A képek is remekül igazolják azt, hogy a Marmorin termékek különleges mód tudnak azonosulni számos lakberendezési stílussal és irányelvvel. Ez esetben kellemes összhangot alkotnak fahatású burkolattal és némi aranyba hajló csillogással.Hasznosnak érzi, hogy kész fürdőszobákban tekinthetett meg Marmorin termékeket? Látogasson el Facebbok oldalunkra, ahol napi inspirációk várják majd. Ne feledje ez csak néhány termék volt. Ismerje meg az összest!

Amennyiben Ön már tudja, melyik terméket választja leendő fürdőszobájába keresse meg az Önhöz legközelebb eső viszonteladónkat vagy látogasson el budapesti mintatermünkbe!

forrás: marmorin.hu