Belső terek szépségszalonja avagy Új glettelőanyag a Knauftól az igényes belső terekre vágyóknak

Ki ne álmodozna, amikor lakásfelújítás, netalán új építés előtt áll. Belenéz a pénztárcájába és az értő szaktanácsadók meghallgatása mellett belefog egy végeláthatatlan és néha reménytelennek tűnő keresésbe: miből a legjobb építeni. Sok a kérdés és a döntéshez rengeteg ’jótanács’ kapható.

Ha belépünk egy új lakásba a szépet azonnal látjuk, érezzük. Szépek a falak, a színek, a mennyezeten nincsenek repedések, hullámok. Simára glettelték, szépen dolgozott a festő, állapítjuk meg.

Persze a titok a festő kezén túl a felhasznált anyagon legalább annyira múlik, és ezt aki dolgozik, tudja is jól.

A Knauf éppen ilyen szemmel nézi a belső tereket és laborjában mindig a tökéletes anyagokat keresi, fejleszti. Új terméke, az EXTRAFinish ilyen gondosság eredménye.


Az EXTRAFinish fehérsége is extra, a legvilágosabb falfestés alá akkor is megfelelő, ha épp egy betonozott szürke sávot takar el. Felhordható 0-2 mm vastagságban, hogy kisebb és nagyobb egyenetlenség a tökéletességig simává legyen varázsolható. Ha termelékenyebb felhordásra vágyunk, mert hamar kell a gletteléssel végezni, az EXTRAFinish akár géppel is felhordható! A gyorsaságot segíti az anyag száradása, már egy óra múlva csiszolható, és a betonon, vakolatokon, gipszkartonon egyaránt jól tapadó anyag gyönyörű végső felületet ad. A bekevert anyag néhány óráig lefedett vödörben eltartható, ha épp szünet szükséges a glettelésben, vagy egy kicsit több lett az előkészített anyag, nem kell azonnal kidobni. Ha vásárol, 25 kg-os zsákban szállíthatja haza a pontosan kiszámolt mennyiséget. (kb 2 kg/m2).

A Knauf EXTRAFinish egy gyors, kifejezetten a végső glettelésre szánt anyag, próbálja ki és ha kérdése van, forduljon szakembereinkhez. 

A termék adatlapja letölthető itt!